Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blogok

Emésztési gondok kiskedvencednél? Nézd meg mit tehetsz!

Emésztési gondok kiskedvencednél? Nézd meg mit tehetsz!

2021. 09. 23. 17:07:15

A különböző emésztési problémák nem csak az embereknél fordulnak elő, hanem kiskedvenceinknél is, így náluk is figyelnünk kell a jeleket, hogy időben kezelni tudjuk a problémát. A leggyakoribb probléma állatainknál a hasmenés, de emellett hányás is előfordulhat, így érdemes átvenni, hogy az adott esetekben hogyan érdemes kezelni a helyzetet.

Hűsítő nyári pancsi kedvenceinknek

Hűsítő nyári pancsi kedvenceinknek

2021. 08. 25. 12:34:21

A nyári hőségben nem csak nekünk, de kutyusunknak is nagyobb igénye van a hűsítő pancsolásra. Habár ilyenkor jóval ritkább és rövidebb a szőrzetük, még így is kellőképpen fűti őket, így érdemes odafigyelnünk, hogy megfelelő ápolást kapjanak ilyen téren is. Alapvetően a benti kutyák lényegesen tisztábbak a kint tartottaknál, így utóbbiakat érdemes legalább havonta egyszer megfürdetni. Ennél gyakrabban azonban nem ajánlott, hiszen az általuk termelt természetes olajok és védőréteg úgy eltűnik a bőrükről és a szőrzetükről.

Mindenki kedvencei - 10 kisállat filmekből

Mindenki kedvencei - 10 kisállat filmekből

2021. 07. 19. 16:01:27

A filmes világ nagy sztárjait mind ismerjük, sokan megosztóak közülük, hiszen mindenkinek megvannak a maga kedvenc és utált színészei, vannak azonban olyan sztárok is, akiknek senki nem tud ellenállni. Igen, jól sejted, kiskedvenceinkről van szó. Rengeteg filmben megjelennek valamilyen formában a kutyák, macskák, tengerimalacok, lovak vagy akár vadállatok, és sok olyan is készül, mely konkrétan róluk szól, legyen szó akár élettörténetről, fiktív animációról vagy vígjátékról.

Élősködők vigyázat! Mi felkészültünk!

Élősködők vigyázat! Mi felkészültünk!

2021. 06. 23. 10:47:56

Kedvenceink védelme nem épp könnyű feladat, különösen, ha az élősködőkről van szó. Különösen fontos erre odafigyelnünk nyáron, amikor a kisállataink is szabadabban mozognak a természetben, hosszabbak a séták, a nagy meleg ellen pedig előszeretettel megyünk erdőbe, vagy a vízpartok közeli füves területre.

Az oldal tetejére