Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.190 Ft
Menny.:db
Alkalmazandó a kutyáknál és macskáknál krónikus veseelégtelenségben és hiperfoszfatémiában.
Gyártó: Alpha-Vet
Szállítási díj: 1.690 Ft
Raktárkészlet: Külső raktáron

BiogenicVet Renitine 80 g

5.190 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Összetétel

Magnézium-karbonát 15 mg/g

A magnézium-karbonát a foszfátok kötőanyaga, akárcsak a kálcium-karbonát, az al u m ín i u m-karbonát, lantán-karbonát és mások. A foszfátkötők foszfát sókká alakítják a foszfor anionokat a bélcsatornában, amelyek ezután a bélsárral kiürülnek. Amikor megvizsgáljuk a foszfátkötők hatékonyságát, összehasonlításként 1 g CaCO3 kerül meghatározásra indexként, és ha azt mondjuk, hogy 1 g CaCO3 hatékonysága egyenlő eggyel (=1), az mondható, hogy a lantán-karbonát hatékonysága 2,9, a sevelamer-hidroklorid 0,6, a MgCO3 3,1, a kálcium-acetát 1,2 és a alumínium-hidroxid 1,5. A RENITINE por előnye a MgCO3-nak a CaCO3-hoz viszonyított erősebb foszfátkötő tulajdonsága, amellyel csökkenthető a hiperkalcémia és a kalcifikáció kockázata.

Kitozán 10 mg/g

A kitozán cukor, amely a kagylók kitinjének de-acetilációjával keletkezik. Jelentősen csökkenti a szérumban levő kreatinin szintjét.

Adagolás

1 g 5 kg testtömegre naponta kétszer vagy az állatorvos utasításai alapján.

5 kg testtömegre az 1,25 10 kg testtömegre az 2,5 20 kg testtömegre az 5 jelzésig naponta kétszer jelzésig naponta kétszer jelzésig naponta kétszer.

Adagolókanalat tartalmaz a csomagolás.

Használati utasítás

Egy félig megtöltött adagolókanál 1 g RENITINE-t tartalmaz, ami egy egységes dózis a macskáknak vagy kutyáknak 5 kg testtömegig. Egy kevésbé simára töltött adagolókanál 2 g RENITINE-t tartalmaz, ami egységes dózis 10 kg testtömegig. Egy teljesen megtöltött adagolókanál 5 g RENITINE-t tartalmaz, ami egységes dózis 20 kg testtömegig.

A RENITINE szabályosan kimért adagjait belekeverni az ételbe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére