Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Immunerősítők és vitaminok

Élősködők elleni készítmények

Gyógytápok

Bőr- és szőrápolás

Nyugtatók és stresszoldók

Porc- és ízületvédők

Akciós termékek

Blogok

Élősködők vigyázat! Mi felkészültünk! Jun 23
Élősködők vigyázat! Mi felkészültünk!

Kedvenceink védelme nem épp könnyű feladat, különösen, ha az élősködőkről van szó. Különösen fontos erre odafigyelnünk nyáron, amikor a kisállataink is szabadabban mozognak a természetben, hosszabbak a séták, a nagy meleg ellen pedig előszeretettel megyünk erdőbe, vagy a vízpartok közeli füves területre.

Mindenki kedvencei - 10 kisállat filmekből Jul 19
Mindenki kedvencei - 10 kisállat filmekből

A filmes világ nagy sztárjait mind ismerjük, sokan megosztóak közülük, hiszen mindenkinek megvannak a maga kedvenc és utált színészei, vannak azonban olyan sztárok is, akiknek senki nem tud ellenállni. Igen, jól sejted, kiskedvenceinkről van szó. Rengeteg filmben megjelennek valamilyen formában a kutyák, macskák, tengerimalacok, lovak vagy akár vadállatok, és sok olyan is készül, mely konkrétan róluk szól, legyen szó akár élettörténetről, fiktív animációról vagy vígjátékról.

Hűsítő nyári pancsi kedvenceinknek Aug 25
Hűsítő nyári pancsi kedvenceinknek

A nyári hőségben nem csak nekünk, de kutyusunknak is nagyobb igénye van a hűsítő pancsolásra. Habár ilyenkor jóval ritkább és rövidebb a szőrzetük, még így is kellőképpen fűti őket, így érdemes odafigyelnünk, hogy megfelelő ápolást kapjanak ilyen téren is. Alapvetően a benti kutyák lényegesen tisztábbak a kint tartottaknál, így utóbbiakat érdemes legalább havonta egyszer megfürdetni. Ennél gyakrabban azonban nem ajánlott, hiszen az általuk termelt természetes olajok és védőréteg úgy eltűnik a bőrükről és a szőrzetükről.

Az oldal tetejére